Uvjeti prodaje i opći uvjeti

1.1. Slijedite upute online kupnje i koristite samo našu uslugu u slučaju da se slažete sa svakom izjavom o prodaji i načinu uporabe.

1.2. Ovi uvjeti reguliraju Vaše korištenje web stranice. Molimo da pažljivo pročitate te uvjete i budite sigurni da ih razumijete prije nego što se odlučite naručiti sa web stranice. Prije nego što naručite bit ćete upitani slažete li se s uvjetima korištenja. Ako se ne slažete, nećete biti u mogućnosti naručiti proizvode s web stranice.

1.3. Ukoliko želite kontaktirati našu službu za korisnike, otiđite na Kontaktirajte nas na web stranici.

1.4. Sljedeća tvrtka web stranicu:

URL trgovine: http://www.berryhome.hr/,
Furniture1 d.o.o.
Matični broj: 080994441;
OIB: HR33412662987;
Prosinačka ulica 3, 10431 Kerestinec (Grad Sveta Nedelja).

 

Pravila o privatnosti

2.1. Postoji mogućnost da ćemo uvjete mijenjati s vremena na vrijeme, zato bi ih trebali često provjeravati. Svaki put kada želite naručiti proizvode, molimo da provjerite web stranicu za najnovije uvjete, kako bi osigurali da razumijete uvjete koji će važiti u to vrijeme. Vaše osobne podatke upotrebljavamo samo u skladu s pravilima o privatnosti. Molimo, uzmite si vremena da pročitate naša pravila o privatnosti jer sadrži važne odredbe koje se odnose na Vas.

2.2. Prilikom izrade narudžbe ili zahtjeva nama, jamčite da su sve informacije koje ste nam omogućili istinite i točne. Vaša je odgovornost da nas što je prije moguće kontaktirate o bilo kakvim promjenama tih podataka.

2.3. Možemo prikupljati informacije o vašoj općoj uporabi interneta s kolačićima koji su pohranjeni na tvrdom disku Vašeg računala. Kolačići sadrže informacije koje se prenose na tvrdi disk Vašeg računala.

2.4. Kako bi se procijenila kvaliteta proizvoda kojeg kupac naručuje, kupac se može kontaktirati putem e-pošte nakon dostavljene narudžbe. Kupca se moli da ostavi komentar i ocijeni kupljeni proizvod. U tu svrhu e-pošta kupca može se proslijediti trećim stranama. Za Furniture1 ovu uslugu pruža TestFreaks AB, Norrtullsgatan 6, 113 29 Stockholm, Švedska.

2.5. Nakon što se posjetitelji pretplate na newsletter Furniture1 i daju adresu svoje e pošte, ona se može proslijediti trećim stranama. Uslugu slanja biltena za Furniture1 pruža UAB MailerLite, Jono Basanavičiaus str. 15, LT-03108 Vilnius, Litva.

Pomažu nam poboljšati našu stranicu i dostaviti bolje i bolje prilagođene usluge.

 

Proizvodi

3.1. Iako se trudimo osigurati da su prikaz i opis proizvoda na web stranici točni, imajte na umu da ne možemo garantirati da zaslon Vašeg računala točno odražava stvarnu boju proizvoda. Slike proizvoda na web stranici služe samo za ilustrativne svrhe, a svi proizvodi koje ste naručili se malo mogu razlikovati od te slike.

3.2. UPOZORENJE: Opasnost od gušenja - Neki od naših proizvoda sadrže male, odvojive dijelove koji nisu prikladni za djecu mlađu od 3 godine. Neki proizvodi se dostavljaju u plastičnoj ambalaži i ne smiju ostati s djecom koja nisu pod nadzorom. Mlađa djeca ne smiju biti prisutna tijekom procesa montaže zbog sigurnosnih razloga.

3.3. Ako nismo u mogućnosti isporučiti proizvod, na primjer, jer proizvod nemamo na zalihi, ili više nije dostupan, ili zbog pogreške u cijeni na web stranici, u najkraćem mogućem roku ćemo Vas obavijestiti putem e-pošte.
Ako se to dogodi prije nego što smo primili uplatu i poslali Vam potvrdu narudžbe, nećemo obraditi taj dio narudžbe. Ako ste već platili i mi smo Vam poslali potvrdu narudžbe za taj proizvod, izvršit ćemo Vam povrat novca u punom iznosu, uključujući sve troškove dostave plaćene za ovaj proizvod i sve razumne troškove koji nastanu pri njegovom povratku nama u najkraćem mogućem roku.

 

Naše pravo na promjenu tih uvjeta

4.1. Naša web stranica je namijenjena samo za prodaju potrošačima. Kao potrošač, imate zakonsko pravo otkazati narudžbu u bilo koje vrijeme prije primanja potvrde o narudžbi ili u roku od 365 dana od dana kada Vam je proizvod (i) isporučen. To znači da, ako se predomislite ili iz nekog drugog razloga ne želite primiti ili sačuvati proizvod (e), možete vratiti proizvod (e) u roku od 365 dana od dana dostave i primit ćete naknadu ako:

4.1.1. Namještaj nije sastavljen.

4.1.2. Niste pokušali sastaviti namještaj.

4.2. Izvorna dostavnica mora biti uključena u vraćeni paket zajedno sa svim netaknutim naljepnicama / oznakama.

4.3. Budući da ste potrošač, mi smo pod pravnom obvezom pružiti ponudu proizvoda koji su u skladu s tim uvjetima i odredbama. Kao potrošač imate zakonska prava u vezi s proizvodima koji su nepravilni ili nisu kao što je opisano. Ta zakonska prava ne utječu na Vaše pravo na povratak i naknadu ili bilo što drugo u tim uvjetima.

 

Dostava

5.1. Kada su sve narudžbe proizvoda, koje Vam namjeravamo poslati na mjestu, nazvati ćemo Vas dan prije dostave da vas informiramo o predstojećem dolasku. Vrijeme dostave se može razlikovati ovisno o dostupnosti dobavljača i prikaza rokova isporuke, može biti predmet poštanskih kašnjenja ili događaja izvan naše kontrole, za koje nismo odgovorni.

5.2. Nismo odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koju pretrpite, koja je predvidljiva posljedica našeg kršenja ovih uvjeta, te nismo odgovorni za bilo kakav gubitak ili štetu koja se ne može predvidjeti. Gubitak ili oštećenje predvidivo je ako je očita posljedica našeg kršenja ili ako je predviđeno s Vama i nama u vrijeme kad je odluka je objavljena na web stranici.

5.3. Nećemo biti odgovorni za bilo kakve propuste ili kašnjenja u provedbi bilo čega od naših obveza prema ovim odredbama i uvjetima uzrokovanih od bilo kakvog čina ili događaja izvan naše razumne kontrole, uključujući, bez ograničenja, štrajkove ili druge industrijske akcije od strane trećih osoba, javne nerede, pobune, kuge, terorističke napade ili prijetnje terorističkih napada, rat (bio proglašen ili ne) ili prijetnje ili pripreme za rat, požar, eksploziju, oluju, poplavu, potres, klizanje tla, epidemije i druge prirodne nepogode, gubitak javne ili privatne telekomunikacijske mreže ili zbog nemogućnosti korištenja željeznice, pomorskog prometa, zrakoplova, motornog prometa ili drugih sredstava javnog ili privatnog prijevoza.

 

Plaćanje

6.1. Opcije plaćanja ovise o raspoloživosti, ovisno o Vašoj lokaciji:

6.1.1. Bankovni prijenos;

6.1.2. Gotovina po pouzeću;

6.1.3. Kreditna ili debitna kartica po pouzeću.

Nema plaćanja unaprijed! Možete platiti kad stigne roba. Račun se dostavlja zajedno s namještajem. Više informacija o načinu plaćanja (ovdje).

 

Prava intelektualnog vlasništva

7.1. Vlasnici smo svih intelektualnih vlasništva na web stranicama, uključujući dizajn, zaštitne znakove, logotipe i autorska prava web stranice i tih prava, koja su prikazana u / na sadržaju oglasa ili su dostupni za kupnju preko web stranice. Svaki od dobavljača je vlasnik ili licencor svih relevantnih prava intelektualnog vlasništva koja se odnose na proizvode prikazane u njihovo ime na web stranici. Slažete se da nećete kopirati (u cijelosti ili djelomično, u bilo kojem mediju), prilagođavati, mijenjati ili komercijalno iskorištavati bilo koji od ovih prava intelektualnog vlasništva ili postojeće ili koji se odnose na web stranicu bilo kojeg proizvoda ili drugih prava koja nam pripadaju ili bilo kojem od obavljača ili njihovih davatelja licence.

7.2. Ako nam ne uspije da ustrajemo na tome da obavite sve svoje obveze prema ovim odredbama i uvjetima, ili ako se ne provedu svoja prava protiv vas, ili ako pri tom zakasne, to neće značiti da smo se odrekli svojih prava protiv vas, te ne znači da se neće postupiti u skladu s tim obvezama.

 

Garancija

8.1. Berryhome.hr podržava sva jamstva proizvođača za koja vrijede sljedeći uvjeti. Garancija vrijedi u roku od dvije godine od prvotnog datuma primitka robe. Berryhome.hr može zamijeniti ili vratiti namještaj po vlastitoj odluci.

8.2. Ukoliko je namještaj kupljen sa sekcije: Rasprodaja, isti nije moguće zamijeniti već isključivo izvršiti povrat robe uz puni povrat novaca.