Dostava

Okvirno vrijeme dostave za svaki proizvod je različito i navedeno je u značajkama proizvoda. Dat ćemo sve od sebe da skratimo navedeni period, ukoliko je to moguće. Namještaj se kupcima obično može dostaviti u očekivanom vremenu, nakon što se o njemu i dogovorimo.

  • Nudimo besplatnu dostavu za sve pošiljke diljem Hrvatske - nema minimalnog iznosa za narudžbu. Dostavu vršimo vlastitom dostavnom službom kako bi namještaj sigurno stigao na Vašu adresu. Dan prije dostave Vas kontaktiramo i dogovaramo okvirni termin koji Vama odgovara. 
  • Besplatno dostavljamo sve narudžbe diljem Hrvatske* do ulaznih vrata kuće/zgrade(najbližeg mjesta do kojeg kombi može doći).
  • Sve narudžbe, nakon što ih zaprimimo, mogu biti preuzete u našem skladištu na adresi Radnička cesta 208, 10000 Zagreb.
  • Za dodatnih 125 kn** naš dostavljač unijet će Vaš namještaj u kuću/stan (ukoliko je to moguće)
  • Namještaj dostavljamo u rastavljenom obliku, praktično složen u kartonskoj ambalaži s pripadajućim uputstvima za sastavljanje.
*Sve proizvode dostavljamo našom vlastitom dostavnom službom. Dostava na kopno i otoke povezane mostom je besplatna, a naknada za dostavu na Rab, Cres, Lošinj, Hvar, Brač i Korčulu iznosi 150 kn. Za sve ostale otoke moguća je dostava u trajektnu luku ili najbližu točku na kopnu.

**Kako naši dostavljači sami dostavljaju namještaj (samo jedan vozač dostavlja jednu rutu), ovu naknadu u potpunosti isplaćujemo našim vrijednim dostavljačima koji će Vam namještaj unijeti u kuću/stan. Ukoliko je namještaj pretežak ili prevelikih dimenzija za jednu osobu, unos Vam nećemo naplatiti, ali dan prije dostave ćemo Vas zamoliti da pomognete našem vozaču s unosom namještaja ili da pronađete nekoga tko bi mu pomogao.

Svoju narudžbu možete otkazati u svakom trenutku ako Vam iznos ili vrijeme dostave ne odgovaraju, narudžba ne postaje konačna sve dok ne prihvatite cijenu i uvjete dostave. 

Uvijek Vas kontaktiramo barem dan prije dostave kako bismo Vas obavijestili o okvirnom terminu dostave. Prilikom potvrde termina, poslat ćemo Vam potvrdu putem sms-a s datumom dostave i kontakt brojem vozača koji će Vam namještaj dostaviti. Budući da dostavljači imaju dostave diljem Hrvatske, nismo vam u mogućnosti garantirati točno vrijeme dostave, ali naš će Vas vozač na dan dostave svakako kontaktirati barem pola sata prije dostave kako bi najavio svoj dolazak. Prilikom dostave možete zamoliti vozača da pričeka da otvorite i provjerite sve kutije. Račun, garanciju i dostavnicu dobit ćete prilikom dostave od vozača, a jedan primjerak dostavnice koju potpisujete ostaje nama radi evidencije dostava.

Vaša sigurnost je naš prioritet - informacije o COVID-19

U vremenima kao što su ova, online kupovina i dostava do Vašeg doma najsigurniji su načini za kupnju i očuvanje Vašega zdravlja.

Dostavljači Berryhome.hr-a svakodnevno rade, namještaj se naručuje i dostavlja, no uspostavili smo maksimalne mjere opreza kako bismo smanjili rizik od kontaminacije dostavljenih dobara.

Mjere opreza tvrtke Berryhome.hr:

  • Možemo ponuditi beskontaktnu dostavu robe. Ako je moguće, molimo naše kupce da robu prihvate na otvorenom.
  • Našim klijentima nudimo opciju da robu ne plaćaju gotovinom i karticama, već Vas, ako je to moguće, molimo da naručenu robu platite bankovnim prijenosom.
  • Privremeno smo obustavili mogućnost preuzimanja robe u skladištu.
  • Svim dostavljačima tvrtke Berryhome.hr osigurali smo potrebnu higijensku zaštitu.
  • Dostavljači dezinficiraju ruke i radno mjesto prije i nakon svake isporuke.

Možete nas kontaktirati putem telefona, elektronske pošte ili društvenih mreža. Berryhome.hr osigurava korisničku podršku prema najboljim mogućnostima, ovisno o situaciji i njezinim promjenama.

Berryhome.hr pažljivo nadzire situaciju i poduzet će sve preventivne mjere u danoj situaciji.

Pazite na sebe i svoje bližnje!

Berryhome.hr