Preporučeno
_preke_tiekejo_sandelyje

Blagovaonica set 228915

5.656 kn
kroz otprilike 9 radnih dana
17 stavka (e)
+

Značajke

Značajke

Više ovdje:
Nastavak:
  • Ne
Stolni materijal:
  • Mramor
Materijal za stopala:
  • Metal
Sjedalo:
  • Tkanina
Noge stolice:
  • Metalni
Stol boja:
Siva + crna
Stolice u boji:
Roza + crna
Izbor boja:
  • Da
Mogućnost izmjene seta:
  • Nemoguće promijeniti
Podrijetlo:
Azija
Cijena dostave:
Besplatna dostava diljem Hrvatske
Garancija:
2 godine

Dimenzije

Visina:
750 mm
Promjer:
1200 mm
Dimenzije stolice:
790 x 450 x 535 mm
Visina sjedala:
480 mm
Dubina sjedišta:
430 mm
Visina naslona:
370 mm
Broj sjedećih mjesta:
4
Prosječno vrijeme za dostavu:
9 radnih dana

Opis

Mramor

Mramor zrači luksuzom i suptilnom elegancijom. Da biste dugo mogli uživati u namještaju s mramornom površinom, potrebno je pravilno se brinuti o njemu.

Mramor je porozan materijal, što znači da brzo upija tekućine. Da bi se održalo izvorno stanje površine, preporuča se pokrivanje posebnim zaštitnim materijalom. Učestalost impregnacije ovisi o korištenju mramorne površine. Preporučuje se impregniranje intenzivno korištenih površina svakih 6 mjeseci.

Mramor je prilično mekan materijal, što ga čini osjetljivijim na ogrebotine. Oblaganje mramorne površine zaštitnim materijalom štiti je ne samo od pojave mrlja, već i ogrebotina. Međutim, važno je zapamtiti da s vremenom kisele tvari (poput voća, kave, alkohola itd.) mogu oštetiti zaštitni sloj. Stoga se preporučuje da na mramornoj površini ne upotrebljavate oštar alat ili vruće posuđe. Za takve predmete koristite daske za rezanje ili mekane podmetače.

Neutralna sredstva za čišćenje prirodnog kamena savršena su za održavanje mramora. Uklonite prolivene tekućine laganim brisanjem čistom krpom, izbjegavajte trljanje površine.


Preporučeno

Ovaj proizvod preporučuje Vam naš tim. Što to znači?

Budući da na našoj stranici nudimo tisuće različitih komada namještaja mnogih dobavljača, gotovo je nemoguće testirati ih prije svrstavanja u našu ponudu. Međutim, naš tim Vam preporučuje proizvođača istaknutog proizvoda, budući da zadovoljava sljedeće kriterije: kvalitetna ambalaža, prosječno vrijeme dostave, omjer cijene i kvalitete, niska stopa povrata i reklamacija, pozitivne povratne informacije klijenata. Manje od polovice naših proizvoda dolazi s istaknutom oznakom, a budući da konstantno provjeravamo preporuke, možete biti sigurni kako ste odabrali najbolji proizvod.